INDIVIDUEEL TRAJECT MIND AND BODY RESET

 

Wat kan je verwachten?

Meer dan enkel voedingsadvies!! Je bent op zoek naar een methode om de balans in je leven terug te vinden. De balans op emotioneel vlak, voedingsvlak en fysiek vlak. De drukke samenleving eist veel van de mensen. Zo veel dat ik dagelijks mensen in de praktijk ontmoet die een hulpkreet uitroepen. Als diëtiste merk ik dat voeding als uitlaatklep wordt gebruikt om te ontsnappen aan die drukte van de maatschappij. We maken het graag gezellig in het weekend met familie of vrienden. Want die ontspanning na een drukke werkweek hebben we toch wel verdiend. Niet dan? 

HET INDIVIDUEEL TRAJECT MIND AND BODY RESET is erop gericht je te leren dat we niet van weekend naar weekend leven, dat we er niet zijn om slaven te zijn van de maatschappij maar dat het ook anders kan. Dat door de keuzes die jij zelf maakt, je de balans kan terug vinden. De balans die jij nu net kwijt bent. Dat jij het evenwicht kan terug vinden waar jij eigenlijk naar verlangt. Een evenwichtige levensstijl waarin jij je rust en geluk vindt. Dat jij 's ochtend kan opstaan met het idee dat je niet kan wachten om aan deze nieuwe dag te beginnen! Want het is het onevenwicht dat er nu heerst, dat ervoor zorgt dat je lichaam op een bepaald moment zegt: STOP, niet verder!! 

En het lichaam geeft de signalen, maar helaas worden ze vaak genegeerd. Soms zijn het fysieke signalen, soms mentale signalen. Signalen kunnen voedingsgerelateerd zijn zoals eetbuien, maar ook spijsverteringsproblemen kunnen een uiting zijn van stress en werkoverload. En niet te vergeten de fysieke klachten (nek en schouderpijn, hoofdpijn, ...) die vaak tot uiting komen bij emotionele blokkades!! Of gewoon het opstaan en zelfs geen zin hebben om aan de dag te beginnen. Zeg nu zelf, als jouw lichaam je deze signalen al geeft, dan weet je dat er iets niet ok is met wat je nu doet.

 

Een kort woordje over de verschillende fasen binnen het INDIVIDUEEL TRAJECT MIND AND BODY RESET:

 

Evenwicht in je voedingspatroon herstellen

Je bent wat je eet. Dat weten we intussen wel, toch? Evenwicht in je hoofd, is evenwicht in je voedingsgedrag en omgekeerd!! Door een gezond voedingspatroon aan te nemen zal je emotionele toestand verbeteren. Wist je dat suikers niet enkel een negatief effect hebben op je fysieke gezondheid maar dat ze je ook emotioneel in een rollercoaster brengen?

HET INDIVIUEEL TRAJECT MIND AND BODY vertrekt vanuit dit standpunt. Neem een gezonde voeding aan en neem de start naar een gezonde en evenwichtige levensstijl. Voel je goed in je vel, mentaal en fysiek. En dat start oa. bij de juiste voeding!!

 

Er is meer dan enkel de juiste voeding aannemen

De juiste voeding, zorgt ervoor dat je je mentaal en fysiek al beter voelt om de dag door te komen. Maar voeding is niet de enige pijler binnen het individueel traject. Fysieke gezondheid bekom je door gezonde voeding te combineren met een actieve levensstijl. Het traject helpt je de banals te vinden in wat jouw lichaam nodig heeft!!

 

De juiste mindset vinden

Dit is dé sleutel van het indiviuele traject. Je zal in een rollercoaster van emoties terecht komen. Je ogen zullen open gaan en je zal zelf ontdekken waar jouw probleem zat!! Wat maakte dat je op voedingsvlak je draai niet vond? Wat maakte dat je mentaal geen rust vond? Wat je hier leert is essentieel om in je verdere toekomst je evenwicht te houden.

Als diëtiste heb ikzelf uiteraard ook dit traject doorlopen. Én de andere therapeuten binnen onze praktijk hebben dit traject ook doorlopen! Ik kan alleen maar zeggen dat wanneer je open minded aan dit traject begint, je open staat voor wat we je willen leren, je kan bereiken wat JIJ voor ogen hebt. Dit is een ervaring waardoor je voor de rest van je leven anders in het leven zal staan.

 

BEN JE GETRIGGERD DOOR DIT BIJZONDERE TRAJECT?

NEEM CONTACT OP VIA

0479/95.88.12 OF

KRISTELBLOCKX@GMAIL.COM